BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

2015-ben is a gyerekeké a sziget!

01
Jun

Manók, artisták, környezetvédők, felfedezők és álmodozók, kicsik és nagyok. A Gyereksziget idén is ingyenes programsorozattal várja a gyerekeket, szülőket - június 6-28. között minden hétvégén.

A Generali Nagyszínpadon Gryllus Vilmos, Halász Judit, Kolompos, Iszkiri, Holddalanap Zenekar, Apacuka és Gubás Gabi koncertekkel, tánctanítással, sportbemutatókkal, színházi- és bábelőadásokkal, és idén először A Varázsfuvola c. opera gyerekek számára átírt verziójával várják a jövő generációit. A Poronty Cirkuszban akár bohócként is szerepelhetnek az érdeklődők, megismerkedhetnek a BélaMűhely zenészeivel és egyedi hangszereikkel is, és persze nem maradhat el a közös zenélés sem.
 
A Bohóc Erdőben a leghajmeresztőbb titkokat tudhatják meg a kíváncsi gyerekek a bohóctermészet rejtelmeiről. A Gyerek Paradicsomban a természetet és élővilágot bemutató múzeumok szakképzett munkatársai mutatnak izgalmas, állati különlegességeket és folytatnak világot megváltó nagy beszélgetéseket a gyerekekkel. A „kofatéren” illatos fűszerekkel, színes, ízes friss gyümölcsökkel és zöldségekkel lehet ismerkedni, piacosat és sokféle érdekes játékot játszani. A múzeumi programok is a környezeti neveléshez kapcsolódnak majd, persze izgalmas, kreatív módon tudatosítják majd a szakemberek, mekkora kincs és érték a természet és mekkora a felelősségünk annak megóvásában.
 
Bővebb információ és részletes program a sziget.hu/gyereksziget oldalon található.

Fotó: Mózsi Gábor

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda