BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Advent Budapesten 2013 - Jótékonysági rendezvény

04
Sep

Immáron nyolcadik alkalommal, 2013. decemberében ismét megrendezzük a már hagyománnyá vált Advent Budapesten 2013 elnevezésű JÓTÉKONYSÁGI rendezvényünket!


- Jótékonysági rendezvényünk folytatódik!


A jótékonysági rendezvény célja, hogy olyan gyermekeket ajándékozhassunk meg, akik nehéz körülmények között, hátrányos helyzetben nevelkednek, esetleg fogyatékkal élnek és szülői, gondviselői erőforrásból nem juthatnak el hasonló programra, kirándulásra.
Időpont: 2013. december 03 - 04.

Részvételi díj: 6.290 Ft helyett 1.990 Ft/fő (min. 43  fizető fő esetén érvényes ár)

Örömmel várjuk olyan hátrányos helyzetű vidéki iskolák, illetve budapesti nevelőotthonok, intézetek jelentkezését, akik kiválasztott diákjaikkal szívesen részt vennének támogatott adventi kirándulásunkon!

A részvételi díj tartalmazza a szervezés, a csoportot Budapesten szállító különbusz, az idegenvezetés, és a feltüntetett programok költségét, valamint irodánk adventi ajándékát a gyerekek számára.
A program min. 43  fizető fő gyermek után 2 fő pedagógusnak ingyenes.

A kiránduláson résztvevő gyermekek, valamint 10 gyermek után egy kísérő ingyenes vasúti utazásra jogosult, így esetükben a fent leírt részvételi díjhoz az útiköltség nem adódik hozzá. (Kivéve ha a csoport csak IC vonattal tud feljutni a fővárosba. A pótdíjra nem vonatkozik az ingyenesség.) Az ingyenes utazáshoz szükséges múzeumi fogadónyilatkozatot irodánk juttatja el iskolájuknak.

A jelentkezéseket érkezési sorrendben regisztráljuk és bíráljuk el!

Jelentkezési lap letölthető: http://iskolaikirandulas.hu/files/Iskolaijelentkezesilap.doc

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda