BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Áprilisi programkínálat - Szegedi Vadasparkban

17
Apr

Tavaszi rendezvényeink sora remélhetőleg az egyre melegebb időt és sok napsütést hozó tavaszi hétvégéken is folytatódik. Sőt, az április végi két nagy programunk kifejezetten izgalmasnak ígérkezik.

 

Április 21-én, vasárnap, a Föld napjához kapcsolódóan, „Bűnös állatkereskedelem” címmel kínálunk akciódús programot. A rendezvény a tavalyi nagy sikerű „Együtt az állatcsempészek ellen” programunk folytatása, amely idén is a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei segítségével valósul majd meg. Újra lesz látványos állatcsempész elfogás és kutyabemutató, de a határon lefoglalt, illegálisan behozott védett állatokból készült termékekkel is megismerkedhetnek a látogatók egy interaktív bemutató keretében. A bűnözők elfogásában, az elmúlt évihez hasonló módon, látogatóink is közreműködhetnek. Az egész rendezvény az Európai Állatkertek Szövetsége Délkelet-Ázsia Kampánya jegyében zajlik majd.

 
Április 27-én, szombaton, egy hagyomány megteremtésének céljából, Bérletesek napja címmel egy új típusú rendezvényt szervezünk, kimondottan törzslátogatóinknak. Szeretnénk ettől az évtől kezdve, minden tavasszal úgy kedveskedni nekik, hogy egy külön számukra rendezett napon többet kapjanak tőlünk, mint azok a vendégeink, akik ritkábban járnak hozzánk. Ezt úgy fogjuk megvalósítani, hogy segítségünkkel kicsit betekinthetnek majd a Vadaspark hátterébe, kulisszatitkaiba, esetleg megleshetnek olyan állatokat, amelyeket még a nagyközönség sem láthatott, valamint olyan játékokkal várjuk őket, amelyek megismertetik őket az állatok gondozásával. Aki mostanában szeretne önmagának, vagy gyermekének bérletet vásárolni, ajánljuk április 27-én tegye meg, ugyanis azon a napon 10% kedvezményt is kap. A rendezvény médiatámogatója a SZEGEDma.hu, amely szintén jelen lesz az eseményen.

Forrás: http://www.zooszeged.hu/zoomagazin/hirek/aprilisi-programkinalat-bunos-allatkereskedelem-es-berletesek-napja

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda