BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Betűvadászat biciklivel

12
Jun

Betűvadászat biciklivel a Velencei-tó körül avagy Gárdonyi regénycímek kerestetnek címmel 2013. június 22-én Agárdon a Parkerdőben kerül megrendezésre a kerékpáros túra.

A rendezvény célja: Kerékpáros túrázási lehetőség biztosítása, illetve kulturális ismeretterjesztés szervezett keretek között, játékos formában a Velencei-tó körül.
Feladat: az útvonal mentén lévő állomásokon a résztvevők szavakat találnak majd, melyekből a célban - helyesen összerakva- Gárdonyi regények címét kapják meg. (Vigyázat, kakukktojás is lesz benne!)
Táv: 42, 6 km
Szintidő: 6 óra
Útvonal:
Agárd, Parkerdő- Agárd, MOHOSZ-kikötő, büfé-kerékpárút (Madárdal-ösvény)- kerékpárút a Császárvíz mellett- Kisfalud (Nefelejcs Eszpresszo)- Pákozd, Szúnyogsziget (Halászcsárda)-
Pákozd (KEMPP-büfé)- kerékpárút- Sukoró (Gémeskút étterem)- kerékpárút- Velence (Drótszamár kemping)- 7-es út melletti kerékpárút- Agárd (Gyógy-és Termálfürdő)-Agárd (Gárdonyi Emlékház)- Agárd, Parkerdő)

Az állomások érintése a túra teljesítéséhez kötelező!
A túra útvonal és térképe letölthető Teljesítménytúrázók Társasága honlapjáról.
Nevezés: 8.00-9.00 között a Parkerdőben a Büfénél.
A túrára előzetes regisztráció ajánlott a varosikultour@gmail.com címen 2013. június 19-ig.

A túra teljesítői oklevelet kapnak, a rejtvény megfejtői között pedig a Kossuth Kiadó gondozásában megjelent Gárdonyi-sorozat köteteiből sorsolunk ki néhányat.
A túrán mindenki saját felelősségére indulhat, a versenykiírás és közlekedési szabályok -KRESZ- betartása mellett. - A rendezvényen bukósisak és láthatósági mellény viselése ajánlott!

 

Forrás: itthon.hu

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda