BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Gyermekirodalmi Fesztivál és Vásár

03
May

Millenáris
2011.05.12-14.


Illusztrációs kiállítással, zenés és irodalmi programokkal, valamint könyvbemutatókkal várja a családokat a Millenáris a VII. Gyermekirodalmi Fesztiválon és Vásáron.

 

Május 12-én nyílik az a nagyszabású kiállítás, amely a 2010-ben megjelent válogatott mesekönyvek illusztrációit mutatja be, és amelyen egy emlékkiállítás is látható kortárs művészek Lázár Ervin meséihez készített illusztrációiból.

Május 13-án gyermekkönyvkiadók ismertetik legújabb kiadványaikat. Iskolás, óvodás gyermekek számára szervezünk izgalmas gyermekirodalmi foglalkozást – írók, illusztrátorok részvételével.

Május 14-én 10 órától 18 óráig várjuk a fesztiválra látogató családokat – a Fogadóban. A legkisebbeket a Kerekítő mondókák bűvölik majd el. A nagyobbakat az Apró Színház mulattatja. A még nagyobbakat pedig az Aranysityak című verseskötet költői, valamint gyermekkönyvek alkotói fogják szórakoztatni. Lesz Aranysityak versmondó és Csodaceruza meseíró verseny, közös illusztrálás. Megkeressük, hogy melyik volt 2010 legszebb gyerekkönyve. A kicsiknek pedig Mórocz Adri énekel a Boribon muzsikál című album dalaiból.

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda