BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Húsvéti hétvége Veszprémben

25
Mar

Ismét érdemes lesz a húsvéti hosszú hétvégét Veszprémben tölteni, mivel rengeteg nyuszis program várja a városba látogatókat. A Tourinform Iroda március 30-án szombaton 14-16 óráig ingyenes garantált idegenvezetést szervez.

 

 Kiváló gyermekprogram a Kabóca Bábszínház előadása, húsvét vasárnap 11 órától a Farkasbarkas és Rókakoma bábszínházi előadásra várják a kicsiket a szervezők.
www.kabocababszinhaz.hu

A Városi Művelődési Központ is változatos programokat kínál az előttünk álló időszakra: március 28-án húsvéti családi délutánnal kedveskednek a gyermekeknek. www.vmkveszprem.hu

Március 30-án, szombaton 14-16 óráig ingyenes garantált idegenvezetést szervez irodánk, indulás az Óváros tér 2. sz. elől. Az útvonal: Óváros tér - Vár utca. Szeretettel várunk mindenkit.
www.veszpreminfo.hu

A veszprémi Petőfi Színház is számos csemegét kíván március második felében: március 25-én a SingSingSing3 musical show kerül bemutatásra. A sok meglepetést ígérő produkcióban többek között olyan zenés darabokból csendülnek fel dalok, mint a Rómeó és Júlia, a Moulin Rouge, Aida, vagy épp a Daddy Cool Musical. Az előadás több újdonságot tartogat a díszeletekben, jelmezekben és koreográfiákban is. Szakál Attila rendező-koreográfus célja továbbra is az, hogy igényes kikapcsolódást nyújtson azoknak, akik kedvelik ezt a műfajt és a hétköznapi gondok mellett szeretnének egy felhőtlen estet eltölteni a színházban. A SingSingSing csapatához az elmúlt három évben a veszprémi és székesfehérvári színészek mellett olyan népszerű énekesek csatlakoztak, mint Feke Pál, Szomor György, Végvári Eszter, Füredi Nikolett, Mészáros Árpád Zsolt és a Vastag testvérek. Március 27-én, szerdán 19 órakor a MASZK Országos Színészegyesület és a Veszprémi Petõfi Színház jótékonysági gálaestet rendez a Színházi Világnap alkalmából.
www.petofiszinhaz.hu

Március 30-án a Pannon Egyetem aulájában kerül megrendezésre a Snétberger Zenei Tehetség Központ Évzáró koncertje, melyre sok szeretettel várnak minden zeneszeretőt! www.snetbergerkozpont.hu

Veszprém magas minőségű szolgáltatásokat nyújtó szállodái, családias panziói és magánszálláshelyei, kitűnő konyhájú éttermei mind-mind a pihenni vágyók szolgálatában állnak. Az ünnep idejére a veszprémi szálláshelyek kínálnak kedvezményes húsvéti csomagajánlatokat.

A Kittenberger Kálmán Növény- és Vadasparkban is megújul a természet. A Fejes-völgy és a Gulya-domb természetes környezetében várja látogatóit a tavaszi színekbe öltözött állatkert, ahol dzselada páviánkölyök született nemrég. Húsvét mindkét napján húsvéti nyuszisimogató programmal várják a gyermekeket.
www.veszpzoo.hu

Húsvéti QR kódos játék a 15 éves Tourinform Veszprémmel
Húsvét hétfőn, április 1-jén szeretettel várunk minden kicsit és nagyot tavaszi QR kódos kincskereső játékunkra. A játékhoz szükség lesz egy QR kód olvasóval ellátott okostelefonra, melynek segítségével egyénileg végigkövethető lesz az irodánk által összeállított útvonal. A túra állomásai kapcsolódnak a Tourinform Veszprém 15 éves fennállásához.
Indulás egyénileg, tetszőleges időpontban április 1-jén a Tourinform Veszprém irodájából, az Óváros tér 2-ből, a nyitva tartási időben (10-16 óráig). Az útvonalat sikeresen teljesítő vendégeinknek kisebb veszprémi ajándéktárggyal kedveskedünk, mely átvehető az iroda nyitva tartási idejében.

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen lehet.
Mindenkit sok szeretettel várunk!

 

Az Állatkertet és Várat összekötő Veszprémvölgy pedig kellemes sétára, biciklizésre csábítja mindazokat, akik közelebbről is szeretnének megismerkedni Veszprémmel.
www.veszpremvolgy.hu

Szeretettel várja Önöket tavasszal is Veszprém, a királynék városa!

További információ:

Tourinform Veszprém
8200 Veszprém, Óváros tér 2.
Tel.: 88/404-548
info@veszpreminfo.hu
www.veszpreminfo.hu

Forrás: http://www.veszpreminfo.hu/hir-archivum/husveti-hetvege-veszpremben

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda