BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

III. Egri Csillag Borfesztivál

28
Apr

Idén is az Egri Vár ad otthont a III. Egri Csillag Borfesztiválnak, ahol 25 termelő 50 bora mellett, a Punnany Massif, a Brains, Zagar és a Mystery Gang gondoskodik a jó hangulatról.


Egerben talán már senkinek sem kell bemutatni a borvidék új zászlósborát az Egri Csillagot. Aki viszont mégsem találkozott volna vele, az 2014. május 1-3. között megteheti ezt, nem is akármilyen körülmények között, hiszen a helyszín az   Egri Vár lesz.

Az új és régi egri cuvée-k tiszteletére rendezett fesztiválon 25 termelő mutatja be 50 borát, kiváló minőségű Egri Bikavérét és Egri Csillagát. A bormustra nem csak a borkedvelők széles táborának, de a hivatásos borbarátoknak is tartogat újdonságot. Az Egri Csillag sikerességéhez egyébként sem férhet kétség, hiszen a bikavér "fehér párja" meghódította a fehérbort kedvelő közönséget, és egyúttal egy újabb indokkal szolgál arra, hogy az ember ellátogasson Egerbe és a borvidék tájaira..

A színpadon fellép többek között a Punnany Massif, a Brains, Zagar és a Mystery Gang, a D.O.G, az Extázis, valamint Rákóczi Feri és a Best of.

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda