BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Ingyenes Playmobil kiállítás

21
May

A május 31-ig tartó kiállításon a Duna Plaza folyosóit szinte teljesen beterítik majd a kisebb és egészen nagy Playmobil figurák.

Playmobil terepasztalokkal, óriás Playmobil figurákkal és szigetekkel találkozhatnak azok, akik ellátogatnak a május 31-ig megtekinthető különleges tárlatra a Duna Plazaba. 

Lesz itt Kalózkodás, megelevenedik majd a Hercegnő kastélya, egy igazi Iskolaudvar, egy komplett Állatkert annak lakóival, és Tengerparti idill várja az érdeklődőket. Mindemellett pedig a Farmerek világába, Egyiptom kincseibe és a Lovagi korba is betekinthetünk. A terepasztalokon pedig számtalan élethelyzet elevenedik majd meg kicsik és nagyok legnagyobb örömére.

Mi is az a Playmobil?

A Playmobil tulajdonképpen egy szerepjáték, mely egy jellegzetes figurára alapul: ez egy mozgatható fejű, csuklójú- és lábú, néhány centis ember. Ezek a játékfigurák rengeteg különböző variációban fordulnak elő: létezik férfi, női és gyermek változat is; ruházatuk, hajuk, de még bőrszínük is eltérő lehet. A Playmobil játékok mindig besorolhatók egy-egy témakörbe. Így például vannak az ókori Egyiptomba illeszkedő figurák, vagy középkori kalózok, de akár rendőrök, tűzoltók, is megtalálhatók a kínálatban.

A kiállítás ideje alatt interaktív Playmobil játszóház várja a gyerekeket 0-12 éves korig a Duna Plaza első emeletén a 125-ös üzlethelyiségben, a J.Press mellett.


Csütörtökön és pénteken: 16:00 – 19:00
Szombaton: 11:00-19:00

A játszóház használata ingyenes.

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda