BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Legjobb nyári gyerektáborok a Tisza-tónál

23
Mar

Sokszínű és változatos nyári táborok várják a gyerekeket a Tisza-tónál, kérje legjobb ajánlatunkat a nyárra!


Sokszínű és változatos nyári táborok várják a gyerekeket a Tisza-tónál, ahol a tó élővilága mellett megismerkedhetnek a vízi sportokkal, a falusi élettel és a környék számtalan látnivalóival. A csendes és mégis rengeteg izgalmas időtöltést kínáló Tisza-tónál kerékpározni, gyalogos- és vízi túrázni, horgászni és csónakázni is tudnak majd, és persze strandolni is lehet!Sarud Eurostrand Kemping és Ifjúsági Tábor

A tó legnagyobb és legtöbb programot biztosító tábora. Itt a nemcsak a gyerekekre figyelnek oda, hanem a pedagógusokat, kísérőket is tehermentesítik. A tábor területén számtalan asztali és egyéb játék, saját strand, vízi eszközök állnak a vendégek rendelkezésére. Animátorok és túravezetők segítségével kerékpáros, gyalogos, vízi vagy akár GPS-es kincskereső túrák is részét képezik a programnak.

Sarud – az Élményfalu

Az Élményfaluban a Játék-Mester Közhasznú Alapítvány gyerek táborai. A Tisza-tó Sail gyerek vitorlástábor és a Matula gyerek horgásztábor igazi unikum, ahol egyszerre mindössze tíz gyerek sajátíthatja el a vitorlázás vagy a horgászat mesterfogásait a legjobb eszközök igénybevétele mellett. A tábor programja természetesen magába foglalja a tó természeti értékeinek és a környék látnivalóinak a megismerését is.

Tiszabábolna, Tiszadorogma - Falusi tábor

Kifejezetten nagyvárosi gyerekeknek szánják a Falusi tábort, hiszen  „mintha a nagyinál nyaralna", a gyerkek megismerik a falusi élet értékeit, érdekességeit, a térség élővilágát, természeti értékeit. Állatot gondoznak, kertészkednek, barkácsolnak, sőt még traktoroznak is.

 

Kérje LEGJOBB árajánlatunkat! PEDAGÓGUSOKNAK INGYENESSÉG! Szuper programok, még jobb árakon!

 

 

Forrás: itthon.hu

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda