BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Múzeumok Éjszakája

12
Jun

A kultúra sokkal többet ér, mint amennyibe kerül, és a hézagos műveltség is jobb, mint a műveletlenség, hiszen a kultúra az, amely – többek között – képessé tesz arra, hogy tőzsde- és piacorientált világunkban az azonnali és pénztárnál beváltható haszon helyett olyan összefüggéseket lássunk meg, amelyek életünk minőségét javítják.

2012.június 16.

A kultúra sokkal többet ér, mint amennyibe kerül, és a hézagos műveltség is jobb, mint a műveletlenség, hiszen a kultúra az, amely – többek között – képessé tesz arra, hogy tőzsde- és piacorientált világunkban az azonnali és pénztárnál beváltható haszon helyett olyan összefüggéseket lássunk meg, amelyek életünk minőségét javítják. Például úgy, hogy napi gondjainkat más megvilágításba helyezi, képessé téve bennünket arra, hogy személyre vagy családra szabott megoldást találjunk a más természetű kihívásokra. Vagy úgy, hogy kitágítja, fényével beragyogja a bennünket körülvevő teret, módot adva arra, hogy megláthassuk addig rejtett szépségeiket.

Idén immár tizedik alkalommal hívhatjuk meg Önöket a Múzeumok Éjszakájára, amely egyetlen éjszakába sűrítve kínálja szinte mindazt, amit a kultúra adni képes. Idén a fővárosban 92 jelentkező 102 helyszínen, vidéken pedig 126 jelentkező 176 helyszínen kínál kultúrát és szórakozást. Mindaz, amit a nyár legnagyobb hazai kulturális rendezvényétől megszoktak és immár joggal el is várnak, ott lesz a kínálatban, és mint minden évben, idén is új résztvevőkkel gazdagodott a menü. Lapozgassák az ajánlatokat, látogassanak el a Múzeumok Éjszakája honlapra, de mindenekelőtt ne hagyják ki ezt az éjszakát, amely - immár tizedszer - „más mint a többi”.

Résztvevő Múzeumok: http://www.muzej.hu/index.php?page=muzeumok

Forrás: http://www.muzej.hu/

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda