BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Sportmajális Székesfehérváron

30
Apr

Idén újra Sportmajális! A városi majális az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a sport jegyében telik, célja a közösségteremtés, csapatépítés, miközben a család minden tagja számára aktív kikapcsolódási lehetőséget, és rengetegélményt kínál.


Magyarország elsőszámú akrobatikus kosárlabda csapata a Face Team a Sportmajálison! Katartól az USA-ig 3 kontinensen több mint 200 alkalommal mutatta már be trükkjeit. A legnagyobb angol tehetségkutató show műsor, a Britain’s Got Talent döntőjéig jutottak. Fellépésük időpontja 12.50 a kosárlabda pályán!Délelőtt 10 órától várják a lelkes sportbarátokat, akik szeretnék irpóbálni a Team trambulinos ugrását és szívesen próbára teszik kosárlabda tudásukat is.

Csobot Adél a 2012-es X-faktor felfedezettjét idén rendezvényünkön köszönthetjük! Várunk minden rajongót a színpadhoz 14.30 órára!

A Finnországban népszerű versennyel ismerkedhetnek meg a fehérvári sportkedvelők. Nevezzen Ön is az akadályokkal tűzdelt próbatételre. "Hozhatod anyósod is!" A verseny 11.00-kor kezdődik, jelentkezés a helyszínen 10.30-tól. A verseny lebonyolításában közreműködik a Maroshegyi Kötélhúzó Sport Egyesület.

Ismét köszöntjük városunk rally versenyzőjét Matók Ádámot, aki új autójával egy Honda Civic R3-mal érkezik az idei Sportmajálisra. Ádám a Tobak Team Hungary fiatal pilótája sikerrel debütált a 2013-as Rali Országos Bajnokságban. A fehérvári versenyző az Eger Rallye-n az 5-ös kategóriát és az elsőkerekesek versenyét is megnyerte.

A Mantra qorno több országos és néhány nemzetközi fellépéssel tette le az elektronikus zenében névjegyét. Szerepeltek az MR2 méltán népszerű Akusztik című műsorában is. Harmadik albumukon már egyre több stílus jelent meg kellő elektronikával fűszerezve, az alternatívtól a diszkón át a drum n bass-ig. Jelenleg negyedik albumukon dolgoznak. Fellépésük kezdete 15.50 óra.

A közelmúltban Székesfehérváron megnyitott az egyedülálló FlyFitness stúdió, ahol a már bevált és népszerű mozgásformák mellett a levegőben is és akár fejjel lefelé lógva tarthatjuk formában testünket és szellemünket.

A Korona Agility SE vagy ahogy a csapatban mindenki hívja a KASE egy olyan kutyás közösség, ahol elsődleges cél olyan kutyusokat nevelni akikkel könnyen, mindenféle gondtól mentesen öröm együtt élni. Az agility számukra nemcsak egy hobby, sokkal inkább életforma. Az edzések és bemutatók mellett sok versenyen is megmutatják tudásukat, ahol eddig még senki nem hozott szégyent a csapatra.

 

Forrás: http://www.utazzitthon.hu/sportmajalis-2013-szekesfehervar.html

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda