BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Újra itt a Jótékonysági Tavasz

01
Mar

2016. március 22-24 között és április 12-14 között 1 napos tavaszi kirándulás Budapesten, május 24.-én a Dunakanyarban iskolás csoportoknak, AKCIÓS áron!

 

A MILLENNIUM Utazási Iroda 2016. március 22-24 között és április 12-14 között 1 napos budapesti kirándulásokat, 2016. május 24.-én 1 napos Dunakanyar programot szervez, Jótékonysági Tavasz elnevezéssel.

 

 

 

 


LEHETSÉGES PROGRAMOK:

BUDAPESTI PROGRAM
(csoportokra szabott programok - vasúthoz kötött érkezési és távozási időpontok figyelembevételével, valamint a jelentkezés beérkezésének és programhelyszínek telítettségének függvénye szerint alakul)

 • Érkezés a pályaudvarra, Csoportkísérőnk a peronon várja az osztályt.
 • Buszos városnézés: Hősök-tere - Városliget - Andrássy út - Magyar Állami Operaház - Szent István Bazilika - Parlament - Margit-híd - Budai Várnegyed (idő függvényében)
 • Gyalogos városnézés: Hősök-tere - Vajdahunyad vára vagy Budai Várnegyed: séta a Budai várban, Halászbástya és Mátyás-templom kívülről (idő függvényében)
 • Parlament: A magyar országgyűlés épületét és a koronázási jelvényeket közel egy órás látogatás során belső vezetővel tekinthetik meg, vagy
 • Múzeumlátogatás (állandó kiállítás megtekintése tárlatvezetés nélkül - szabad helyek függvényében)

Az Országház vagy egy országos hatáskörű múzeum megtekintésével igénybe vehető a díjmentes vasúti utazás.

Opcionálisan választható programok

 • Dunai sétahajózás idegenvezetéssel

vagy

 •  Bringóhintózás a Margit-szigeten

 

Részvételi díj:
2016 március 22/23/24: 7.290,- Ft helyett 3.590,- Ft/fő (min. 46 fizető fő esetén érvényes ár)


2016 április 12/13/14: 7.290,- Ft helyett 3.790,- Ft/fő (min. 46 fizető fő esetén érvényes ár)

 

A részvételi díj tartalmazza a szervezés, a csoportot Budapesten szállító különbusz, az idegenvezetés, és a feltüntetett programok költségét.

 

DUNAKANYAR PROGRAM
Esztergom-Visegrád-Szentendre

Annak, aki megengedheti magának a hosszabb ottartózkodást a Dunakanyarban, annak három budapest-környéki látnivaló együttes megtekintését két- illetve háromnapos kirándulás keretében javasoljuk. Egynapos kirándulás tervezésekor érdemes egy várost választani. Többnapos kirándulás esetén Budapesttel is összeköthető a program.

Jótékonysági programunk többnapos kirándulás keretében is igénybevehető. Dunakanyar programunk a jótékonysági kirándulás keretében ízelítőt ad a Dunakanyar legfőbb látnivalóiból. Természetesen a program a csoport rendelkezésre álló idejének függvényében változhat (szűkülhet), de ez nem változtatja a jótékonysági program árát.

Tájékoztató program leírása:

(csoportokra szabott programok - helyszíni kiálláshoz, vasúthoz kötött érkezési és távozási időpontok figyelembevételével, valamint a jelentkezés beérkezésének és programhelyszínek telítettségének függvénye szerint alakul)

 • Utazás Budapestről Esztergomba
 • Rövid városnézés idegenvezetővel
 • Séta a Mária Valéria hídon, kilátással a Dunára
 • Utazás Visegrádra
 • Mátyás király Múzeum - A múzeum állandó kiállítása tárlatvezetés nélkül tekinthető meg. Az országos hatáskörű múzeum megtekintésével igénybe vehető a díjmentes vasúti utazás.
 • 1 órás Dunai hajókázás idegenvezetéssel különhajóval Visegrádon
 • Visszautazás Budapestre

 

Részvételi díj:

2016 május 24: 7900 Ft helyett 4290 Ft (min. 46 fizető fő esetén érvényes ár)

 

A program min 46 fizető fő gyermek után 3 fő Pedagógusnak ingyenes!

A kiránduláson résztvevő gyermekek után (10 gyermekenként) egy kísérő ingyenes vasúti utazásra jogosult, így esetükben a fent leírt részvételi díjhoz az útiköltség nem adódik hozzá. (Kivéve ha a csoport csak IC vonattal tud feljutni a fővárosba. A pótdíjra nem vonatkozik az ingyenesség.)


További információ:

MILLENNIUM Utazási Iroda
1065 Budapest, Nagymező u. 21.
+36 70 469 9892
+36 1 411 0335
www.iskolaikirandulas.hu
info@xutazas.hu

A változtatás jogát fenntartjuk!

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda