BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Rólunk

A Millennium Utazási Iroda azzal a céllal indult útnak 2003-ban, hogy megismertesse és megszeretesse a kirándulni vágyó gyerekekkel hazánk természeti kincseit és kultúrális örökségeit. A jelentkező csoportok igényei szerint irodánk programszervezői megvalósítják az elképzeléseket. Mivel a szervezés terhét irodánk átvállalja, a résztvevőknek csupán élvezniük kell a kirándulást, amelyet fiatal idegenvezetőink tesznek emlékezetessé.

 

Az évek során folyamatosan új igények és kihívások elé állva bővült iskolai utaztatási részlegünk. Ma már Európa szerte szervezünk a diákoknak ismeretterjesztő és nyelvi utazásokat. Ugyanakkor szívügyünk maradt mindmáig a fővárosunk megismerését célzó budapesti ismretterjesztő kirándulások és hazánk értékeit bemutató országjáró kirándulások szervezése.

 

Természetesen nem feledkezünk meg a tantestületről sem, szeretettel várjuk az egész tanári kart emlékezetes “csapatépítő tréningekre”, pedagógus kirándulásra.

Mindig nagy örömmel olvassuk hozzánk érkező leveleiket, szívből köszönjük a sok dícsérő szót és bátorítást. A jövőben is szívesen vesszük visszajelzéseiket, véleményüket a kirándulásról, programjainkról, idegenvezetőink munkájáról, vagy a szervezésről.


Kedves Lilla!

Köszönjük a május 9-10-i budapesti kirándulás szervezését. Remek programokon vettek részt a gyerekek, érdekes idegenvezetést, gördülékeny lebonyolítást, rugalmas és segítőkész hozzáállást tapasztaltunk.
Mindennel elégedettek vagyunk.

Köszönettel:

Torbik Sándorné, osztályfőnök
Hajdúdorog


Kedves Judit!

Ezúton szeretnénk megköszönni az osztály és pedagógustársaim nevében ezt a fantasztikus 3 napot, amelyet Prágában tölthettünk szervezésetekben. Gábor fantasztikus idegenvezető, nagyszerűen ért a gyerekek nyelvén. Hihetetlen volt átélni, hogy egy többnapos kirándulás ennyire probléma- és tehermentes lehet az osztályommal!

Ezek után csak veletek szervezem az osztálykirándulásokat! :)

 

Köszönjük az egész osztály nevében!

Nagy Katalin osztályfőnök
Budapest


Tisztelt Lilla!

A debreceni József Attila Általános Iskola 3. osztályos tanulói és kísérőtanárai nevében köszönetünket szeretnénk kifejezni a május 21-ei osztálykirándulásért.

Rendkívül jól éreztük magunkat.

Először is az ötletért szeretnék gratulálni , amellyel leveszik rólunk, pedagógusokról azt a terhet, hogy egy ilyen kirándulást megszervezzünk. Nagyon tartalmas, jól felépített programban vehettünk részt. Szeretnénk gratulálni az idegenvezetőhöz ( Ágotához ) is. Közvetlen egyénisége, a gyerekek nyelvén megfogalmazott információi nagyban hozzájárultak az ismeretek elmélyítéséhez.Nagyon sok élménnyel, új ismerettel térhettünk haza, ákár tanulóként, akár pedagógusként.
További munkájukhoz sok sikert , jó egészséget kívánok!

Szabó Zsoltné tanító
Debrecen

KÖSZÖNJÜK!


Tisztelt Millennium Kft!

Köszönjük szépen a június 6-7-i budapesti osztáykirándulásunk kifogástalan megszervezését, Fügedi Orsinak a kedves, figyelmes, gyermekközpontú idegenvezetést, problmamegoldást, rugalmasságot.
Nekünk, kísérőtanároknak nagy terhet vettek le a vállunkról, a gyerekeknek pedig életre szóló élményt szereztek.

További munlájukhoz sok sikert kívánva

Üdvözlettel:

Liptay Veronika, Horváth Viktória és a Gyulaffy László Általános Iskola 7. a és b. oszálya
Veszprém-Gyulafirátót


Kedves Judit!

Ezúton szeretnénk megköszönni Önöknek és különösen Király Katalin vezetőnknek a június 4-i osztálykirándulásunkhoz nyújtott segítségét.

Az Ambrózy-Migazzi István Általános Iskola 8. osztálya és Pozsár László igazgató


Kedves Adrienn!

Köszönöm segítőkész munkátokat a budapesti kirándulás szervezésében. A nagy meleg ellenére nagyon tartalmas és élmény gazdag volt a tegnapi kirándulás a gyerekek számára.
Jánosi Csilla idegenvezető sok -sok érdekességgel ismertette meg a gyerekeket. Nagyon jól megtalálta velük a hangot, az autóbuszvezető is nagyon segítőkész volt. Mindkettőjükről elismerően szólhatok.

Köszönöm még egyszer, a nyárra nektek is jó pihenést kivánok:

Fenyvesiné Zsuzsa
Ajka

 


Tisztelt Lilla!

Az Önök által szervezett osztálykirándulásunkért köszönettel tartozom. Nagyon gyermekközpontú, végtelenül türelmes idegenvezetőjük, Jánosi Csilla, csodálatos módon le tudta kötni a gyerekeket. Minden lényeges adat, tudnivaló rögzült, ami Csillának köszönhető. Kiváló pedagógus.

Bátran fogom ajánlani kollégáimnak és én is igénybe fogom venni szolgáltatásaikat a jövőben is!

Köszönettel:

Földváriné Jeneses Katalin
Szent- Györgyi Albert Általános Iskola 4.b osztálya nevében is
Szolnok


Kedves Millennium utazási Iroda!

Igaz, hogy már több mint egy hónapja utaztunk Önökkel, de a sok élmény amit a kirándulás során kaptunk még most is szép emlék számunkra!
A programok nagyon változatosak voltak, nemcsak a gyerekek, hanem a szülők is örömmel vettek részt a kiránduláson. Jó volt látni, ahogy a cirkuszi előadás során ők is önfeledten szórakoznak!
Az idegenvezetőnk (Biró György) nagyon barátságos, segítőkész és mindenben tájékozott volt. Szeretnénk ezt most újra megköszönni neki és kívánjuk, hogy a jövőben is sok csoportnak tartson olyan kellemes napot, mint nekünk!

További sikeres munkát kívánunk az egész csoportjuknak! Kellemes és szép nyarat!

Köszönettel és üdvözlettel:

a június 6-i gyulai csoport nevében:
Vígh Edit, pedagógus
Gyula


Kedves szervezők!

Köszönöm a bizalmukat, hogy küldtek tájékoztatást és kérik a véleményemet is az előző évi katalógusról.

Először is szeretném megköszönni saját, kollégáim és diákjaink nevében azt az élményt, amelyet a Batthyány kirándulással kapcsolatban kaptunk az önök szervezésében. A katalógusról az a véleményem, hogy nagyon világos, áttekinthető és egyértelmű volt. Könnyen érthető és használható. Sok lehetőséget kínált minden területen. Szerintem minden pedagógus tudott benne tájékozódni, és ha akarta, tudott belőle meríteni.
Az is nagyon jó volt, hogy a telefonos kapcsolattal még jobban kiegészült a katalógus tartalma. Mindent meg lehetett kérdezni, meg lehetett beszélni. Mindenben szívesen, kedvesen álltak rendelkezésünkre a munkatársak, és mindenre találtunk közös megoldást rugalmasan.

Szeretnénk az idei katalógusokból személyesen is kapni.

Üdvözlettel:
Bognár Károlyné,
a rákospalotai Károly Róbert iskola pedagógusa


Kedves Judit!

Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni a Mindszenti Általános Iskola harmadikosai és a kísérő pedagógusok nevében a két napos budapesti osztálykirándulásért.

Megköszönjük Megyeri Adriennek a körültekintő, mindenre kiterjedő szervezést, Batki Lillának a precíz, kedves, empatikus idegenvezetést és a sofőrünk segítőkészségét.
További munkájukhoz sok sikert kívánunk! (Mindszent, Semperger Lászlóné)

Semperger Lászlóné
Mindszent


Kedves Adrienn!

Szeretném még egyszer megköszönni közreműködésüket a budapesti kirándulásunk megszervezésében és lebonyolításában. Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani irodájukat!

Nagy segítség számunkra az Önök rugalmas, hozzáértő és precíz munkája. Sajnos a programunkon kicsit változtatni kellett, mert a Titanic kiállításra kb 1 óra csúszással jutottunk be, így a Campona - Tropicarium sajnálatra kimaradt a programból. Nagyon kevés időnk maradt volna rá, (Kb 1 óra) így ehelyett a Westendben töltöttük el az időt a vonat indulásáig. Ennek ellenére egy csodálatos napot tölthettünk Budapesten, s ebben nagy része volt Jánossy Csillának is, aki rengeteget mesélt nekünk a fővárosról, elkalauzolt minket a Közlekedési Múzeumban és a Titanic kiállításon.

Ezúton is szeretném külön megköszönni a munkáját!

dr. Csapó Zsoltné
Esztergom


Kedves Adrienn!

A Pápai Református Kollégium Tatai Gimnáziumának 10. A osztálya és a magam nevében szeretném megköszönni a rendkívül pontos szervezést, színvonalas vezetést, melynek október 13-i, önök által szervezett kirándulásunkon részesei lehettünk.
Csak ajánlani tudjuk az Önök által kínált programokat.

További jó munkát, sikeres tevékenységet kívánva üdvözlettel:

Bognár Istvánné tanár
Tata


Kedves Anna és Norbert!

Szeretnék köszönetet mondani az osztályom és a magam nevében is a magas színvonalon művelt munkájukért és azért az élményért, amit a gyerekeknek nyújtottak a háromnapos kirándulásunk során.

Sokat jelentett számunkra a precíz, igényes kirándulásszervezésük, a rugalmas, igényekhez alkalmazkodó lebonyolítás, de ami a legfontosabb előnyük másokkal szemben, az az empátiájuk és az önzetlen gyermekszeretetük.

Szeretném, ha a továbbiakban is megmaradna közöttünk a konstruktív munka és baráti kapcsolat. Megelégedésemet a munkájukkal azzal szeretném kifejezni, hogy minden kollégámnak és ismerősömnek ajánlani fogom a cégüket, mint megbízható és korrekt partnert.

Kívánok Önöknek további jó munkát és jó pihenést.

Üdvözlettel:
Csorbáné Burcs Erika
Kisvárda


Kedves Anna! Kedves Programszervezők!

Köszönöm megtisztelő levelüket. Jól eső érzés tudni és látni azt, hogy ebben a rohanó pénzvilágban még vannak ilyen kedves, érdeklődő, mások véleményére odafigyelő, jóra törekvő emberek, csoportok, mint az Önöké.

A gyermekek, felnőttek egybehangzó véleménye a kirándulásról: nagyon jó volt. A kapcsolatfelvétel pillanatától kezdve éreztük, hogy jó kezekben lesznek a kis falusi általános iskolából érkező gyerekek, akik közül sokan még nem is voltak Budapesten.

Telefonos kérdéseinkre udvarias, pontos válaszokat kaptunk.

Az idegenvezető remekül ért a munkájához. Kedves, gyermekszerető, találékony, udvarias és rugalmas. Jól ért a gyermekek nyelvén. Külön tetszett, hogy az autóbuszban is jól lekötötte a gyermekek figyelmét, a találó kérdései jól megmozgatták a kis agyukat. Öröm volt hallani a gyerekek életkorának megfelelő kérdéseket és a többnyire jó válaszokat. Úgy éreztem, mintha egy kolléga állna velem szemben, aki remekül ismeri a 3. osztályos tananyagot magyar irodalomból és természetismeretből.

A buszvezető is remekül végezte a dolgát.

Az árat megfelelőnek tartjuk, az ügyintézés korrekt. Az egyetlen gond volt, hogy az Állatkertben kevés időt tudtunk eltölteni Ez azonban a vonat korai indulása miatt volt így. Az elkövetkezendőkben erre nekünk kell jobban odafigyelnünk.

Én is, és kollégáim is jó szívvel ajánljuk a környezetünkben dolgozó pedagógusoknak az osztálykirándulás e formáját.

Köszönjük a kellemes budapesti élményeket!

Kérjük Önöket, tájékoztassanak a következő évben is a programjaikról!

Sikeres munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!

Üdvözlettel:
Soósné Szőke Erika
Poroszló


Anna!

Mindig azt mondtam a kételkedőknek, hogy ma is vannak olyan fiatalok, akik tudnak minőséget produkálni. Nagyon jól éreztük magunkat Budapesten. Októberben az egész tantestületünket szeretnénk elvinni hozzátok. Számítunk a segítségetekre.
Köszönöm, hogy kollégáiddal együtt megerősítettetek az optimizmusomban!

Jakabné Gruidl Teréz
Jánossomorja


Kedves Anna és Norbert!

A szombathelyi Szilágyi Erzsébet Középiskolai Leánykollégium vezetősége és tanulói nevében ezúton is szeretném megköszönni mindazt a precíz szervezőmunkát, lelkes hozzáállást, amelyet az április 25-i kirándulásunk megszervezésében tapasztaltunk.
Külön köszönetet szeretnénk mondani idegenvezetőnknek egész napi segítségéért, az átadott, élményt nyújtó ismeretekért és a programokért.

A tapasztalatok alapján más iskoláknak is jó szívvel ajánljuk majd cégük szolgáltatásait.

További sikeres munkát kívánva
Tisztelettel:
Für Eszter
Ig.h.


Kedves Anna!

Köszönöm szépen magam és a gyerekek nevében is a jó kívánságokat. Osztályommal, a Tatay Sándor Alapítványi Gimnázium 10.b osztálya április 28-án vett részt az Önök által szervezett programon. Így jutottunk el az Operaházba, a Közlekedési Múzeumba és ismerkedtünk Budapest nevezetességeivel a hajókirándulás során.

A gyerekeknek különösen tetszett a jól szervezettség, nem voltak "üres járatok". Mindenki talált a programból olyat, ami neki különösen tetszett. Az idegenvezetés is dicséretet érdemel tartalmassága és érthetősége miatt. Külön köszönöm, hogy vártak minket és ki is kísértek bennünket a vasútállomásra.

Az Ön és kollégáinak munkája nagy hiányt pótol, hisz az osztályfőnökök munkáját jelentősen csökkenti. Nem kell telefonálnunk, egyeztetnünk az időpontokat. A távolból elég nehéz az adott időpontokat, eseményeket összehozni.

Maximálisan elégedett vagyok a programmal és az Önök munkájával!

A gyerekek nevében is köszönöm az igényes szervezést, a figyelmességet és a pontosságot!

Munkájukhoz sok sikert kívánok!

Köszönettel:
Czupár Mária


Kedves Anna! Tisztelt Igazgató Úr!

Gratulálok! Igazán jól sikerült a DÖK napunk az idén, bár az időjárás mostohán bánt velünk. Ennek ellenére sok szépet láttunk és az idegenvezetőnk jóvoltából sok érdekességet hallottunk az utunkba eső épületekről, építményekről, utcákról, terekről.

A program gördülékeny volt és teljes mértékben igazodott az igényeinkhez.
Különösen nagy segítséget jelentett számomra, hogy nem kellett minden meglátogatni kívánt intézménnyel külön felvennem a kapcsolatot, egyezkednem, vagy módosítanom a megbeszélteket.

A Budapesten való közlekedésünk is jelentősen megkönnyítette, hogy külön buszon utazhattunk, különösen a folyamatosan szitáló, vagy folyamatosan zuhogó eső miatt.
Az idegenvezetőink aranyosak, közvetlenek, türelmesek és elnézők voltak, rugalmasan és rutinosan oldották meg minden felvetődő problémánkat.

A jövő tanévben is ajánlani fogom minden kollégámnak, hogy bízza magát a Millennium Budapest Kft.-re, mert lényegesen leegyszerűsödött a kirándulásszervezéssel járó problémák megoldása!

Nagyon örülök, hogy találkoztunk, remélem még fogunk is!

Köszönettel:
Varga Ildikó
DÖK segítő tanár


Kedves Kubínyi Norbert!

Mindenekelőtt szeretném így utólag is megköszönni az idegenvezetést, az alapos tájékoztatást és azt a türelmet, amit tanúsítottál a gyerekekkel szemben az egész kirándulás alatt. Nagyon tetszett, ahogyan az ő nyelvükön szóltál hozzájuk, kérdésekkel találták magukat szembe és iskolai tanulmányaikkal kapcsolatos ismereteiket is igyekezteted előhozni. Igazán tanulmányi kirándulásnak éreztem az egészet, hiszen sok hasznos információra tehettek szert, amit későbbi tanulmányaikban biztosan hasznosítanak majd! A gyerekek a mai napig is emlegetnek, azt mondják, mindegy hova megyünk, csak te legyél az idegenvezető!

Nagyon meg voltam elégedve a szervezéssel is, és ezalatt nem csak azt értem, ami a kiránduláson történt, hanem az azt megelőző kapcsolattartást is. Attól a pillanattól kezdve, hogy felvettem veletek a kapcsolatot, egészen a kirándulás végéig tökéletes szervezettséget tapasztaltam.

Az egész program költsége is nagyon szimpatikus volt, hiszen anyagias világunkban nem mindegy milyen költségvetésű kirándulást szervez az ember. Így a gyerekek szüleitől is csak pozitív visszajelzést kaptam.

Szóval köszönöm Neked és csapatodnak ezt a lelkiismeretes munkát és további sikereket kívánok a magam és osztályom nevében!

Köszönettel:
Rausch Melinda
osztályfőnök


Tisztelt Millennium Utazási Iroda!

Az Önök által szervezett kirándulással kapcsolatban szeretnék pár köszönő szót mondani. Jó volt tapasztalni a gördülékeny, pontosan, mindenre kiterjedő, figyelmesen előkészített szervezést. Az idegenvezetőnknek külön köszönetemet szeretném kifejezni, amiért olyan jól megtalálta a hangot a gyerekekkel, rengeteg új információt adott át nekik, játékosan bevonva őket az ismeretszerzésbe. Köszönet a szép napért, munkájukhoz további sok sikert, jó erőt, egészséget kíván a Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola 5. la osztálya és osztályfőnöke.

Üdvözlettel:

Királyné Sz. Ilona


Kedves Kubínyi Norbert!

A "Budapesti kirándulások" keretében iskolánkból 3 osztály és 6 pedagógus talált egész napos izgalmas programot fővárosunkban. Azt hisszük, mindannyiunk nevében szólhatunk. Budapesten nagyon jól éreztük magunkat, a programösszeállítással és az idegenvezetők munkájával messzemenően elégedettek voltunk. Örömmel fogadtuk, hogy programkínálatukat a jövőben kiterjeszteni szándékoznak, így véve le a szervezés nagy gondját a pedagógusok válláról. Bár konkrét úticélon még nem gondolkodtunk, jövőre is szívesen részt vennénk a Millennium Budapest Kft. által szervezett kiránduláson.

Kellemes és sikeres nyarat kívánunk Önöknek!

Köszönettel:

Horváth Zsuzsanna, Nagy László,
Némethné Paksi Irén, Rátkai Józsefné
Csorna


Millennium Budapest Kft

Tisztelt címzett!

Az Önök megkeresése nélkül is szándékomban volt, hogy megköszönjem azt a feledhetetlen, mozgalmas, ám élményekben teli napot, amelyet átéltünk. Megkeresésem óta éreztem, hogy fontosnak tartanak Bennünket! Mindvégig azon fáradoztak, hogy számunkra a lehető legjobb programot állítsák össze, figyelembe vették személyes kéréseimet is.

Kellemes meglepetés volt, hogy már az érkezéskor felvették velünk a kapcsolatot, nem hagytak magunkra egy pillanatra sem.

Idegenvezetőnk rögtön szimpatikus volt valamennyiünknek. Megnyerő egyénisége, hihetetlen műveltsége, magas szintű szakmai tudása a nap során kiderült. Végig, egész nap ébren tudta tartani a gyerekek érdeklődését, figyeltek Rá, rengeteg kérdésük volt, amire választ is kaptak. A nap során elhangzott információkat a nap végén kvíz kérdések formájában visszakérdezte.

Rengeteget tanultunk azon a napon: új ismereteket, emberséget, odafigyelést.

A címüket ajánlani fogom Bárkinek, hiszen mindvégig közvetlen és korrekt volt a kapcsolatunk. Remélem, hogy iskolán belül is követni fognak Bennünket.

Jövőbeni munkájához kívánok ugyanilyen hozzáállást, odafigyelést valamennyi ügyfelük felé.

Kívánunk jó egészséget, sok sikert valamennyi munkatársuknak.
Tájékoztatójukat szívesen fogadjuk.

Tisztelettel:

Szendrődiné Módli Ilona
Szombathely


Kedves Anett és Noémi!

Megkaptuk a tábori fotókat tartalmazó CD-t, nagyon köszönjük, igazán kellemes meglepetés volt. Frappáns pillanatképek születtek!
Látszik, hogy remek volt a hangulat, Lilla is nagyon jól érezte magát.

Munkájukhoz további sok sikert kívánok!

Dr. Szalay Katalin (Deák Lilla mamája)
Budapest


Kedves Csilla és Katalin!

Köszönjük szépen a képeket, nagy öröm volt számunkra, hogy láthattuk fiaink /Rékasi Ricsi és Ati/ és társaik néhány emlékezetes pillanatát.

Nagyon jól érezték magukat a gyerekek, köszönjük szépen a gondoskodást!
Sok igazán szép tárgyat készítettek.

Üdvözlettel:

Rékasiné Futás Krisztina
Budapest, Rékasiné Futás Krisztina

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda