BELÉPÉS

BELÉPÉS


TÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Iskolai UTAZÁSOK > Magyarország > Szolnok >

Szolnok - REPTÁR  és Sörárium

Szolnok - REPTÁR és Sörárium

Típusa:
Városlátogatás
Utazás módja:
Úticél:
Magyarország, Szolnok
Utazás időtartama:
nap
Indulás helye:
Indulás ideje:
Leírás
Fizetendő
Térkép

Szolnok - REPTÁR és Sörárium

Indulás Budapestről , majd folyamatos utazás egy pihenővel Szolnokra.


A városba érve első utunk Kelet-Európa egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhelyére, a RepTárra. A több mint 4500 m2 fedett kiállítóterű, közel 60000 m2 alapterületű múzeum nemcsak kiállítóhely, de élményeket és szórakozást kínáló tematikus élménypark is.
A kiállított repülőkön túl - melyeknek a botkormánya mögé is beülhetünk - megannyi érdekesség várja a látogatót. A szimulátorban kipróbálhatjuk, milyen érzés repülőt vezetni, irányíthatunk utasszállító gépet, de akár vadászrepülőt is . A RepTárban 4D mozi is működik, melynek segítségével szinte az egész nézőtér egy szimulátorrá alakul, így az élménydús szolnoki nap koronája lehet egy film a RepTár 4D-s mozitermében. És ha mindez még nem elég, a RepTárnak van egy kalandpályája is, ahol önfeledten és bátran játszhatunk. Aki az extrém sportokban, kipróbálhatja a felnőtt játékokat, kiválaszthatja a legnehezebb pályát a mászófalon, tesztelheti sebességét a kötélpályán. Aki most ismerkedik az akadálypályák világával, biztonságosan élheti át az első kalandot. A balesetektől megóvnak a beülők, hevederek, karabinerek, sisak… 
A szimulátor és 4D mozi belépőjét az alapbelépőjegy nem tartalmazza. (A szimulátorra, a kalandpályára  és a 4D-s mozira pontos létszámmal előre be kell jelentkezni, időpontot kell foglalni, így a szimulátor és mozi igényt foglaláskor kérjük igényelni és fizetni. Ebéd igényelhető a RepTár éttermében - előzetes jelentkezés szükséges).

A napot egy interaktív múzeumban, a Söráriumban folytatjuk. Megismerkedhetünk a sörkészítés művészetével . A kiállításon túl számos interaktív eszköz, gyerekfoglalkoztató, látványfőzde és söröző is várja a látogatókat, steampunk környezetben.

Délután sétát teszünk Szolnok belvárosában, ismerkedünk a város nevezetességeivel. 


Visszaindulás kb. 17:00 órakor, érkezés Budapestre az esti órákban.


A fizetendő tételek megjelenítéséhez kérjük válasszon az indulási időpontok és helyszínek közül!
© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda