BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Iskolai UTAZÁSOK > Magyarország > Budapest >

Miniversumban a Millenniummal

Miniversumban a Millenniummal

Típusa:
Budapesti kirándulás
Utazás módja:
Busz
Úticél:
Magyarország, Budapest
Utazás időtartama:
1 nap
Minimális létszám:
45 fő
Ajánlott életkorok:
mindenkinek
Ár:
4000 Ft-tól*
* Budapesti indulással és 47 fős csoporttal számolva
Leírás
Program
Fizetendő
Térkép

Miniversumban a Millenniummal

Budapest nagyon sok látnivalót kínál felnőtteknek és diákoknak egyaránt. A budapesti látogatás a város megismerésén túl lehetőséget ad az iskolában megszerzett tudás gyakorlati elmélyítéséhez is.

MINIVERSUM egy hatalmas, gyönyörűen kidolgozott és részletgazdag, folyamatos mozgásban lévő terepasztal, amin Magyarország, Ausztria és Németország tájai, egyes nevezetességei kb. százszoros kicsinyítésben elevenednek meg. És egy kicsit több is ennél: mindent elkövetünk, hogy a látogatás alatt a terepasztal megtekintésén túl is egyedülálló élményben legyen részed!

Interaktív képernyőkön mutatjuk be az egyes nevezetességek eredeti fotóit, össze tudod hasonlítani, mit valósítottunk meg kicsiben. Itt-ott be tudsz avatkozni az asztalon zajló forgalomba, eseményeket, mozgásokat, hang- és fényhatásokat tudsz életre kelteni. A legkisebb látogatókra külön is odafigyelünk: a MINIVERSUM játszóházában a korosztályuknak megfelelő építő-alkotó tevékenységre várjuk őket (külön díjszabás nélkül). Eközben a felnőttek a lebilincselő élmények hatását a kávéházban pihenhetik ki. A hatalmas monitorfallal sokkoló vezérlőterem egy önálló látványelem, ahol a technika iránt érdeklődők az egész látványosság üzemeltetését testközelből nézhetik meg.

A helyzet az, hogy nehéz szavakba önteni, képeken bemutatni, mit fogsz látni, megtapasztalni. Gyere el és éld át az élményt velünk, le fogunk nyűgözni! Hagyd magad elvarázsolni, és meg fogsz döbbenni, hogy "pont olyan, mint az igazi", meg hogy milyen őrült, aprólékos dolgokat meg tudtunk alkotni a MINIVERSUM minivilágában.

Kiegészítő információk
Az utazásról:

Becsült idő összesen: 8 óra

Igény szerinti időpontban, akár több napra, tetszőleges indulási helyszínnel! Árakért forduljon Irodánkhoz!

Az ár tartalmazza
  • utazás autóbusszal egész nap Budapesten
  • csoportkísérő idegenvezető egész napra
  • beléőjegyek

Program

  • Miniversum
  • Közlekedési Múzeum
  • buszos városnézés: Hősök tere, Városliget, Andrássy út
  • séta a budai várban: Halászbástya, Mátyás templom
© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda