BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Iskolai PROGRAMOK > Magyarország > Budapest >

Bringóhintó_iskolaikirandulas.hu
Program neve:

Bringóhintó

Típusa:
Kerékpár, Kirándulás, Program, Rendezvény
Úticél:
Magyarország, Budapest
Ajánlott életkorok:
mindenkinek
Leírás
Árak
Térkép

Bringóhintó

Játszva fedezhetjük fel Margitsziget nevezetességeit, mely általános, középiskolás tanulóknak, valamint tanáraiknak egyaránt felejthetetlen élményt nyújthat egy-egy budapesti kirándulás alkalmával, legyen szó egy vagy alár több napról. Kiegészíthetjük a napot egy buszos városnézéssel, Parlamenti látogatással, Szent István Bazilika megtekintésével is akár. Steindl Imre programunkat pont erre találtuk ki. Bővebb információk >>

Esetleg szeretne az osztály résztvenni egy Bringóhintós csapatjátékon? 4-6 fős csapatok bringóhintóval és térképpel, mintegy 60 perc alatt járják be a sziget egy részét. A térképen való ügyes tájékozódás feltétleny előny, de minden csapatban az ügyes navigátor mellett kell, hogy legyen több találékony csapattárs és egy megbízható söfőr.

Kérje budapesti városnézéssel, programokkal egybekötött, egyedi, csoportokra szabott ajánlatunkat!

Árak

Iskolás csoportoknak igény szerinti időpontban, akár több napos budapesti kirándulással egybekötve, tetszőleges indulási helyszínnel! Csoportszervezői kedvezmények! Kérje ajánlatunkat Irodánktól!

További kérdés esetén:
Mobil: +36 70 469 9890, +3670 320 5265

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda