BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Iskolai PROGRAMOK > > >

Gödöllői Királyi Kastély_program_iskolaikirandulas.hu
Program neve:

Gödöllői Királyi Kastély

Típusa:
Érdemes megnézni, Látnivalók, Műemlék
Úticél:
Ajánlott életkorok:
mindenkinek
Leírás
Térkép

Gödöllői Királyi Kastély

Egyedülálló látványosságal várja a látogatókat Magyarország legnagyobb barokk műemlék-együttese, a Gödöllői Királyi Kastély. Európában ritkaságnak számít hazánk legrégebbi helyreállított kőszínháza, a Barokk Színház, valamit a magyar vezérek és uralkodók arcképeit bemutató Királydombi Pavilon, ahol előzetesen bejelentett iskolás csoportok kihelyezett történelemórát tarthatnak.

Megközelítés: - Budapesttől 30 km-re az M3-as autópályán - Budapest Örs vezér térről a 3-as főúton Tömegközlekedéssel: - Budapestről, az Örs vezér térről HÉV-vel (50 perc), Gödöllő-Szabadság tér megálló - Budapestről, a Stadion buszpályaudvarról Volán-buszokkal - Budapestről, a Keleti pályaudvarról vonattal (Hatvan-Füzesabony-Miskolc vonalon)

Parkolás: A kastély előtt 180 Ft/óra a parkolási díj. Ha a parkoló tele van, a kastélytemplom mellett, vagy a Művelődési Központ mellett ingyenesen is lehet parkolni.

További kérdése esetén:
Mobil: +36 70 469 9890

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találja.

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda