BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Iskolai PROGRAMOK > Magyarország > Budapest >

Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum_program_iskolaikirandulas.hu
Program neve:

Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Típusa:
Múzeum, Kiállítás, Galéria
Úticél:
Magyarország, Budapest
Ajánlott életkorok:
mindenkinek
Alapár:
1.300 HUF-tól
Leírás
Árak
Térkép

Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

A Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum, egyre népszerűbb nevén, a Lumú, a kortárs művészet magyarországi presztízsének emelése érdekében az izgalmas és színvonalas kiállításai mellett gazdag programkínálattal is várja a látogatóit. Hétköznapokon szeretettel várjuk a különféle összetételű és korú szervezett csoportjainkon a tematikus, múzeumpedagógiai foglalkozásainkon. A hónap műtárgyáról csütörtökönként a Félkör-ben beszélgetünk, míg pénteken a Láthatatlan filmek klubjá-ban valódi kuriózumokat vetítünk. Tanároknak a ped.kedd(ek) teremtenek lehetőséget a művészetpedagógiában való elmélyülésre. Hétvégeken a legkisebbeket és szüleiket kreatív játékok, illetve művészeti periodikák várják az Olló tér-ben. Az ovisoknak neves kortárs mesemondók mesélnek az interaktív Lumi mesék-en, míg a kisiskolások a kis.műhely című kortárs művészeti foglalkozáson érezhetnek rá az alkotás örömére. A nagyobbaknak video és digitális műhely-t szervezünk. A családok a múzeum Családi kofferével fedezhetik fel a gyűjteményi kiállítást. Minden hónap utolsó szombatján pedig, a Lumú 10-10-ig című egész napos rendezvényünkön a képzőművészet mellett szerepet kapnak a kiállítótérre, illetve a műtárgyakra reflektáló kortárs tánc és zenei bemutatók is. Magyar, angol és igény szerint német, francia tárlatvezetésekkel, valamint hangulatos kávézóval és egy gazdag kínálattal rendelkező könyvesbolttal várjuk kedves vendégeinket.

Megközelítés: villamos: 2 Jászai Mari tér – Közvágóhíd Millenniumi Kulturális Központ 24 Keleti pályaudvar – Közvágóhíd Millenniumi Kulturális Központ 1 Bécsi út – Lágymányosi híd Lágymányosi híd megálló HÉV Boráros tér – Csepel Lágymányosi híd megálló Boráros tér – Ráckeve Vágóhíd megálló

ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK:

  • tárlatvezetés
  • Kávézó
  • Büfé

Árak

Alapár: 
1.300 HUF

Csoportos árakról érdeklődjön irodánknál.

További kérdése esetén:
Mobil: +36 70 469 9890

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találja.

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda