BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Iskolai PROGRAMOK > > >

Budai vár
Program neve:

Reneszánsz tudáspróba

Típusa:
Kirándulás, Városnézés
Úticél:
Ajánlott életkorok:
mindenkinek
Leírás
Árak
Térkép

Reneszánsz tudáspróba

Amennyiben a csoport szívesen ismerkedne játékos formában a Budai Várnegyed nevezetességeivel, kérésükre örömmel megrendezzük izgalmas ismeretterjesztő játékunkat.

Reneszánsz tudáspróba program:

Az Ismeretterjesztő várjátékhoz hasonlóan a helyszínünk szintén a Budai Várnegyed, ahol valódi polihisztorokként, kifejezetten a korral kapcsolatos fejtörőket, kvízeket fejthetünk meg. Ebben a tudáspróbában mindenki a maga korosztályának megfelelő kérdésekkel, feladványokkal kerül szembe. A felsősöket és a középiskolásokat csapatokra bontva szabadon elengedjük a kérdéssorral és a térképpel. A kisebbekkel a Szent György tér füves mezején csoportmunkában játszva tanulunk és tanulva játszunk.

Árak

Iskolás csoportoknak igény szerinti időpontban, akár több napos budapesti kirándulással egybekötve, tetszőleges indulási helyszínnel! Csoportszervezői kedvezmények! Kérje ajánlatunkat Irodánktól!

További kérdése esetén:
Mobil: +36 70 469 9890

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találja.

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda