BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Iskolai PROGRAMOK > Magyarország > Budapest >

Dunai hajózás_Budapest
Program neve:

Sétahajózás a Dunán

Típusa:
Hajókirándulás, Kirándulás
Úticél:
Magyarország, Budapest
Ajánlott életkorok:
mindenkinek
Leírás
Árak
Térkép

Sétahajózás a Dunán

A hajók fedélzetén általános és középiskolák tanulói, valamint tanárai szerezhetnek maradandó élményt egy-egy városnéző sétahajózás vagy dunakanyari hajókirándulás során. Vendégeink egy kellemes városnéző sétahajózás során megismerhetik fővárosunk egy teljesen más arcát, mely csak a Dunáról nézve válik láthatóvá. Egy hajókirándulás során eljuthatnak észak felé - a csodálatos látványt és élményt nyújtó Dunakanyaron áthaladva - Esztergomig, vagy akár Komáromig, dél felé haladva Százhalombattáig.

Egy hajókirándulás vagy sétahajózás már önmagában is nagy élményt nyújt gyereknek, felnőttnek egyaránt, ám egy egésznapos program, meglátogatva Szentendrét, Visegrádot, Esztergomot vagy valamelyik másik kisvárost a Dunakanyarban maradandó és felejthetetlen élménnyé válhat.

Kérje budapesti városnézéssel, programokkal egybekötött, egyedi, csoportokra szabott ajánlatunkat!

Árak

Iskolás csoportoknak igény szerinti időpontban, akár több napos budapesti kirándulással egybekötve, tetszőleges indulási helyszínnel! Csoportszervezői kedvezmények! Kérje ajánlatunkat Irodánktól!

További kérdés esetén:
Mobil: +36 70 469 9890, +3670 320 5265

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda