BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Iskolai PROGRAMOK > Magyarország > Szekszárd >

Wosinsky Mór Megyei Múzeum_program_iskolaikirandulas.hu
Program neve:

Wosinsky Mór Megyei Múzeum

Típusa:
Múzeum, Kiállítás, Galéria
Úticél:
Magyarország, Szekszárd
Ajánlott életkorok:
mindenkinek
Alapár:
200 HUF-tól
Leírás
Árak
Térkép

Wosinsky Mór Megyei Múzeum

Az intézményben jelenleg négy állandó kiállítás várja a látogatókat. A földszinti régészeti kiállítás az őskortól a kora Árpád-korig mutatja be Tolna megye történetét. Az emeleten a Megelevenedett képek - egy kisváros a századfordulón címet viselő helytörténeti kiállítás kapott helyet. A tárlaton egy jelképes sétával Szekszárd kelet-nyugati irányú tengelyén haladhatunk végig, olyan nevezetességek, épületek, műemlékek között, melyeket annak idején a városunkba látogatók is megcsodálhattak. Szintén itt, az emeleten tekinthető meg új, állandó kiállításunk is. A pincemúzeumban a régészeti- és fegyvergyűjtemény páratlan ritka darabjait veheti szemügyre az érdeklődő. Ez utóbbit csak előre bejelentett csoportok látogathatják.

Megközelítés: Bp. felől a 6-os útról az 56. sz. főúton Szekszárd belváros központjáig, a jelzőlámpánál balra a következő jelzőlámpáig, ott (a múzeum épülete előtt) szintén balra. A következő útkereszteződésnél (Gemenc Hotelnél) balra, s itt található egy ingyenes parkoló (autóbusz is elfér).

Árak

Alapár: 
200 HUF

Csoportos kedvezményekről érdeklődjön Irodánktól!

További kérdés esetén:
Mobil: +36 70 469 9890, +3670 320 5265

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda