BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Iskolai PROGRAMOK > > >

ZOOM Kindermuseum_program_iskolaikirandulas.hu
Program neve:

ZOOM Kindermuseum - Bécs interaktív múzeuma gyermekeknek

Típusa:
Múzeum, Kiállítás, Galéria
Úticél:
Ajánlott életkorok:
mindenkinek, kivéve baba (0-2 év)
Leírás
Árak
Térkép

ZOOM Kindermuseum - Bécs interaktív múzeuma gyermekeknek

A ZOOM-ban megmozgatjuk a gyerekek kezeit, gondolatait, és szívüket. Állandó és időszakos kiállításaink a világ összes tudományát, művészetét érdekessé varázsolják minden gyermeknek. Mind amellett, hogy megértik játékosan a világ működését, megtanulnak csapatban is dolgozni, a tanárok pedig majd minden tudományág területéről kihelyezhetik hozzánk a tanóráikat! Egy látogatás után a gyermekek sokkal gazdagabbak lesznek, élményekkel, tapasztalatokkal, és tudással. Nem utolsó sorban a gyerekek a rendelkezésre álló 1600 négyzetméteren mozgásigényüket is kiélhetik.

Interaktív kiállítás: Nagy témákat ragad ki a tudomány világából, úgy, hogy a 6-12 éves korosztálynak is érthető legyen.  Mi a szobor, hogyan alszanak az űrhajósok a világűrben? Mi a közös a matematikában és a zenében?

ZOOM Műterem: meghívunk művészeket, játszva tanuljuk meg a mesterségeket. Festünk, ragasztunk, vágunk, építünk…

ZOOM Lab: Multimédialabor 8-14 éveseknek. Lehetsz forgatókönyvíró, rendező, operatőr, fotográfus, hangtechnikus, sőt készíthetsz 3 D-s animációs filmet is.

ZOOM Óceán: a múzeum állandó kiállítása. Egy sokoldalú játszótér 0-6 év közötti gyermekeknek. A víz alatti világ és egy hajó fedélzete elevenedik meg.

Árak

Jegyárakról érdeklődjön Irodánktól!

További kérdése esetén:
Mobil: +36 70 469 9890

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találja.

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda