BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Iskolai SZÁLLÁSOK > Magyarország > Aggtelek > Aggteleki Titanus Pihenő- és Alkotóház

Aggteleki Titanus Pihenő- és Alkotóház
Szállás neve:

Aggteleki Titanus Pihenő- és Alkotóház

Típusa:
Egyéb
Kategóriája:
Iskolai kirándulásIskolai kirándulásIskolai kirándulás
Elhelyezkedése:
Belvárosban Térkép
Szállás címe:
Magyarország - Észak-Magyarország régió, 3759 Aggtelek, Ady Endre u. 12.
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Aggteleki Titanus Pihenő- és Alkotóház

Aggtelek kiváló hely a belső harmónia visszaállítására, a passzív relaxálás és meditálás megtanulására is. Mindezeket elősegítendő az Aggteleki Titanus ház - immár huszonötödik éve - Európában ezidáig egyedülálló szolgáltatást nyújt vendégeinek; agytréninggel tehermentesíthetik tudatukat a mindennapi feladataiktól néhány napra elszakadni vágyók.

Felszereltségek


Közös helyiség, Elkülönített helység TV-vel
Megközelítés:

* Autóbusszal: Budapest Népstadion megállótól naponta indul távolsági gyorsjárat Ózdon (a Mátra és a Bükk hegységen) keresztül Aggtelekre. Játszótérnél kell leszállni, ahonnan a barlang balra, a Titanus ház jobbra a 6. házban található.
* Vonattal: Budapest Keleti pályaudvarról Miskolc Tiszai pu.-ig, onnan átszállás a Tornanádaska felé közlekedő vicinálisra (Bódva- és Jósva völgyön keresztül), amiről a Jósvafő-Aggteleki megállónál kell leszállni. Onnan helyijárató autóbusszal közelíthető meg Aggtelek. Játszótérnél kell leszállni, ahonnan a barlang balra, a Titanus ház jobbra a 6. házban található (Ady u. 12.).
* Személygépkocsival: Budapesttől Miskolcig az M3, majd M30-as pályán, amiről a 26-os úton Kazincbarcikáig, onnan Múcsony, Ragály-Aggtelek. Játszótérnél kell jobbra kanyarodni.


Nyitva tartás, ki- és bejelentkezési információk:

egész évben.

Érdekességek, látnivalók a közelben

Az Aggteleki Nemzeti Park Magyarország páratlan természeti és kultúrtörténeti értékekben gazdag részén, a hajdani Gömör-Tornai-karszt területén fekszik. Hazánk nemzeti parkjai közül az első, melyet elsõsorban az földtani természeti értékek, a felszíni formák és a barlangok megóvása érdekében hoztak létre.

Hasznos tudnivalók

Összes férőhelyek száma:
12 fő
Térkép
További kérdés esetén:
Mobil: +36 70 469 9890

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda