BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Iskolai SZÁLLÁSOK > Magyarország > Zsombó > Jegenyés Birtok

Jegenyés Birtok
Szállás neve:

Jegenyés Birtok

Típusa:
Panzió, fogadó
Kategóriája:
Elhelyezkedése:
Természetben Térkép
Szállás címe:
Magyarország - Dél-Alföld régió, 6792 Zsombó, Bába dűlő 25.
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Jegenyés Birtok

A vendégház 2000-ben nyitotta meg kapuit a vendégek elött, s azóta igen kedvelt találkozó- és pihenöhellyé vált, mivel a hatalmas parkosított területen minden megtalálható, ami a kellemes kikapcsolódást szolgálja.
Két teljesen különálló, konyhával, étkezövel, fürdöszobával felszerelt lakrész várja a vendégeket. Három kétágyas és egy négyágyas szobánkat hangulatos, rusztikus stílusban rendeztük be. Telente nincs is annál jobb, mint amikor befütenek a kemencébe, s belengi a szobát a sülö lángos illata.
A vendégház legnagyobb elönye talán az érintetlen idilli környezet: a területen található tavak, az erdö és a hangulatos patak idevonzzák az özeket, fácánokat, nyulakat, legkülönfélébb madarakat.
Az egyik tavat horgásztónak alakítottuk ki, így a halak etetése még azok számára is élményt nyújt, akik nem hódolnak a horgászás szenvedélyének. A másik tavon pedig kedvünkre csónakázhatunk, fürödhetünk, a közepén található szigeten pedig hüsölhetünk, valamint esténként gyertyafénynél egy pohár bor mellett hallgathatjuk a természet hangjait.
A kertben míg a kisebb gyerekek a hintán vagy a csúszdán játszanak, addig szüleik, nagyobb testvéreik számos sportágban próbálhatják ki tudásukat. A sportpálya számos labdajátékra alkalmas, emellett van lengöteke, csocsó- és pingpong asztal, söt biliárdozni is lehet, és mindez benne van a szállás áraban.

Felszereltségek


Közös helyiség
Megközelítés:

A Jegenyés Birtok kb. 16 km-re fekszik Szegedtől Észak-Nyugatra, a Szeged-Kiskunmajsa útvonalon, illetve elérhető az M5 autópályáról a forráskúti lehajtóról, a Szeged felé vezető úton, valamint az E 5 főútvonalról a szatymazi legágazásnál.

Parkolás az udvaron.

Távolság Budapesttől: 163 km.

Legközelebbi nagyváros: Szeged 16 km-re.


Nyitva tartás, ki- és bejelentkezési információk:

Egész évben.

Érdekességek, látnivalók a közelben

* Szeged fő látnivalói (16 km): Dóm téri Fogadalmi templom, Városháza, Zsinagóga, Szegedi Nemzeti Színház, Móra Ferenc Múzeum, Anna gyógy- és termálfürdő, Reök-palota /2007. óta Regionális Összművészeti Központ/, Közép-Európa egyik legszebb és legnagyobb tere, a Széchenyi tér, Pick Szalámi és Szegedi Paprika Múzeum, Füvészkert, Vadaspark.

* Ópusztaszer (32 km): A település, ahol Magyarország "megszületett". Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark látványosan mutatja be a magyar történelem kezdetét, a Feszty Körkép méltán szerzett orzságon átívelő hírnevet magának.

*Mórahalom (18 km): Azoknak ajánljuk a várost, akik szívesen töltenének el egy kellemes napot az Erzsébet gyógy- és termálfürdőben,

Sportolás, szórakozás

Csocsó, Asztalitenisz, Biliárd, Foci pálya, Teke pálya

Hasznos tudnivalók

Összes férőhelyek száma:
10 fő
Térkép
További kérdése esetén:
Mobil: +36 70 469 9890

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találja.

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda