BELÉPÉS

BELÉPÉSTÁMOGATÓ
PARTNEREINK


Budapesti
Fővárosi
Önkormányzat

Oktatási
és Kultúrális
Minisztérium

Iskolai SZÁLLÁSOK > Magyarország > Várgesztes > Várgesztes Villapark

Várgesztes Villapark
Szállás neve:

Várgesztes Villapark

Típusa:
Apartman
Kategóriája:
Elhelyezkedése:
Természetben Térkép
Szállás címe:
Magyarország - Nyugat-Dunántúl régió, 2824 Várgesztes, Villapark
Szobatípus:
Darabszám (db):
Érkezés dátuma:
Hossz (éj):
Leírás
Információk
Fizetendő
Térkép

Várgesztes Villapark

Baráti társaságok és családok pihenéséhez, kiváló helyszínt biztosít Budapesttől 75 Km-re elhelyezkedő Várgesztesi Villapark.
A 125 házból álló park, csendes zöldövezetben, friss levegőjű erdők és gyönyörű tavak közelében található, számos szolgáltatással rendelkező üdülőfalu. Villáink Komárom-Esztergom megyében, a Vértes hegység ölelésében Várgesztes falutól 2 km-re találhatók. Egész évben tartalmas kikapcsolódási lehetőséget kínálunk a szép tájak, az érintetlen természet, a sport, a történelmi és kulturális értékek szerelmeseinek. Kitűnő adottságokkal és számos lehetőséggel rendelkezünk mind a gyerekes családok, baráti társaságok, szabadidejének tartalmas eltöltéséhez, mind a konferenciák, rendezvények megszervezéséhez, lebonyolításához.

Felszereltségek


Társalgó
Megközelítés:

* A parkot Bécs-Győr felől érkezők az M1-es autópályán tudják megközelíteni. Tata várost jelző táblánál hajtanak le az autópályáról és Környe falu irányába haladnak tovább. Kb. 9 km megtétele után érkeznek a faluba, ahol az első nagy útkereszteződésnél jobbra fordulnak Oroszlány irányába. A templom előtt balra haladnak tovább, átmennek a vasúti átjárón, majd innen kb. 200-300 m-re a benzinkútnál Várgesztes felé balra fordulnak. Vértessomló után, a falu végét jelző táblától kb. 3,6 km-re találják meg a Villaparkot az út bal oldalán.

* A Budapest felől érkezők az M1-es autópályán Tatabánya- Oroszlány táblánál (a 60-as kilométerkőnél) hajtanak le az autópályáról. Oroszlány irányába balra fordulnak, majd áthajtanak az autópálya alatt Tatabánya irányába.
A 2. lámpasornál, a Penny Marketnél jobbra kanyarodnak és kb. 3 km megtétele után elhagyják Tatabányát, újabb kb. 4 km után Környe faluba érkeznek, ahonnan a Bécs-Győr felöl érkezők útmutatásai alapján jutnak el a környei templomtól a Villaparkig.

* Veszprém - Székesfehérvár irányából érkezők a székesfehérvári Metró mellett található kereszteződésőből Zámoly irányába haladnak tovább. Zámoly majd Gánt községen kereszül, előbb Tatabánya felé, majd a következő kereszteződésben Környe irányába kell tovább haladni. A Környe tábla után kb. 200 méterre jobbra kell kanyarodni. Vértessomló után, a falu végét jelző táblától kb. 3,6 km-re találják meg a Villaparkot az út bal oldalán.

Parkolási díj: 2 autó/villa ingyenes, minden további autó 500 Ft/nap.

Budapesttől 75 km-re található.
Legközelebbi nagyváros: Tatabánya


Nyitva tartás, ki- és bejelentkezési információk:

Egész évben.

Étkezés

Reggeli: 1.860 Ft/fő/alkalom

Sportolás, szórakozás

Csocsó, Asztalitenisz, Biliárd, Foci pálya, Nyitott/szabadtéri medence, Teke pálya, Tenisz pálya

Hasznos tudnivalók

Összes férőhelyek száma:
300 fő
Térkép
További kérdés esetén:
Mobil: +36 70 469 9890

Irodánk örömmel fogadja zárt csoportok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, klubok jelentkezését és egyedi igény szerint valósítja meg elképzeléseiket, egyedi időpontban!
Csoportszervezőknek egyedi kedvezményt biztosítunk!

A további elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontnál találhatod meg.

© copyright 2008 Millennium
Budapest Programiroda